comuna sandra

Comentarii trimise de utilizatori

Comentarii, pagina 166 din 180
Click aici ca sa audaugi un comentariu
boieru
12 Dec 2012 12:31
ma vad ca toti va luati de savu sunteti o gramada aici atuncea yo ma intreb cum a ajuns savu primar daca voii nu lati vrut lam votat yo? asa k nu mai faceti gura mare daca vreti sa faceti cv faceti fapte ca nu va cade din cer nimic si app daca era vreunu dintre voii primar nu credca ii om care sa nu fure
007
12 Dec 2012 12:26
fratilor am fost la voi in sat de cateva ori cu echipa de fotbal la care joc in principiu aveti un satuc frumusel fata de altele si ati avut o echipa de fotbal foarte buna cu care ati fi putut sa faceti cv frumos divizia D linistit sau poate chear mai sus dar de cand sia luat acel truta mana depe voii sa dus totul pe apa sambetei din cate am inteles primaria nu prea va sponsorizeaza sau va sponsorizeaza dar am inteles ca isi baga unu banii in buzunar din cate am inteles. acuma cu echipa ce o aveti nici in promotie nu aveti sanse pacat ca ati avut o echipa foarte buna cand ati promovat din promotie la toata lumea le era frica de voii acuma ati ajuns ciuma batailor pacat de voi, si de acei copi care vor dar daca nai ajutor financiar nu se poate... darasa ieste uni au mana mai lunga asa ieste si la noii si peste tot. nam decat s ava urez bafta si sa ne vedem pe teren
VOTATA IULIAN
16 Nov 2012 16:04
DATA TRECUTA AI FOST FURAT ,ACUM SPER SA CASTIGI !BAFTA!
alegator
11 Nov 2012 18:44
Bafta Iulian
Anonimus
28 Oct 2012 00:40
test http://google.com zxcxzcxzc
Anonimus
22 Oct 2012 12:40
Mie imi pare bine ca au castigat grupul lingailor, poate numa asa o sa isi dea seama ce au votat.
Majoritatea a decis, si din pacate pe majoritatea nu ii duce capu'.
anonim
22 Oct 2012 11:33
Vai de satul asta ,atata timp cat avem oameni corupti la conducere!O sa mai treaca mult si bine pana se va face ceva si pentru prostimea din sat ,dar pe undeva ne meritam soarta !un sat de lingai ,flamanzi care s.au vandut pe un mic si pe o bere ,boilor!
anonim
13 Sep 2012 17:12
concluzia? mai asteptam 4 ani ca sa se se mai dea o mita ceva, ca sa mai ajunga cineva unde este acum capoi alti 4 ani sa rabdam bucuria de moment al altora,doar sa obisnuit lumea cu asta ,nui asa?
als
12 Sep 2012 14:32
S-a ajuns in situatia critica, de a nu mai avea nici apa din retea.
Asta, pentru ca nu s-a investit nimic in aceasta directie, ba mai mult , banii obtinuti din pretul apei platit de cetateni, probabil merg in alte directii. Ar fi interesant de stiut, ce calificativ au obtinut scolile din Sandra inainte de inceperea noului an scolar, stiind faptul ca, nu este apa in retea si probabil calitatea apei ce mai picura nu este prea "potabila".
ANONIM
6 Sep 2012 12:32
Dragii mei mai raspundeti si la telefoanele fixe ale primariei.
 
Adrian ©