comuna sandra

Comentarii trimise de utilizatori

Comentarii, pagina 164 din 180
Click aici ca sa audaugi un comentariu
Ciorbea
13 Jun 2012 14:55
Care sunt noii consilieri ai comunei???
Unul din cei 500
13 Jun 2012 11:25
analistu' eu i-ti propun o alta analiza:
gandeste-te cati din cei din fostul anturaj al lui Frunza se regasesc azi printre sustinatorii lui Savu?
gandeste-te cine e mai penal cel care a facut puscarie pentru gainarii marunte sau cei care au facut falsuri in inscrisuri oficiale si abuz in functie publica,al caror dosar se afla pe rol in instante si nu mai poate fi intors de nici un rezultat in alegeri?
Dorin poate fi numit un mic ucenic in comparatie cu cei din clan care au devalizat patrimoniul Petrom.
Despre Maradona putem vorbi la trecut sau poate nu stii ca a trecut de 2-3 saptamani intre infocatii sustinatori ai noului primar?
Iulian a adus tot timpul argumente si dovezi in tot ceea ce a demascat ceea ce nu se poate spune de altii.
nu mai aduce acuze care nu au nici un suport(Vio nu a fost condamnat niciodata pentru nici o infractiune)
ce zici? i-ti pui singurul neuron la lucru si analizezi ce ti-am propus, sau tie frica sa nu-l suprasoliciti si sa dea eroare?
analistu'
13 Jun 2012 07:53
iulian imi pare rau pentru tine,ai gresit in multe lucruri si cu multe vorbe s
i prin ziarul informatorul' pentru toate astea ai fost taxat;ce consilieriti-ai ales maradona-puscarias,vio-fost hot de masini cu frunza,dorin-hotu petrolului etc..lucrurile astea le stie tot satu
NU MA LASAT CONSTIINTA SA ALEG COROAMA.
AM ALES SAVU!
sandreanu'
13 Jun 2012 07:44
FELICITARI D-LUI SAVU!
VA DORESC PUTERE DE MUNCA,SI DIN DIN FUNCTIA DE PRIMAR SA IESITI LA PENSIE!
ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU!
ANA LU COGEA
12 Jun 2012 13:13
Felici tari oamenilor care au votat pentru schimbare ,felicitari Iulian ai fost votat de 536 oamenii care au crezut si cred in tine ,FARA MITA ,PROMISIUNI ,MICI SI BERE ! Esti mai bun decat ei ,in sufletul lor recunosc asta ,tot ce vor realiza vor realiza doar prin munca necinstita iar asta se risipeste ca un fum! Bucuria le este mare pe moment .....TIMPUL VORBESTE1 Nu te.ai injosit cu mita (carne si bere ) prin garajele de la blocuri ,cu rugaminti si tupeu cat de josnic poate fi un om ! PANA UNDE SI PANA CAND DOMNULE SAVU ,PE CE TI.AI CLADIT ACEASTA VICTORIE?
mai conteaza numele?
12 Jun 2012 11:41
mda nici macar nepoti nepotilor mei no sa prinda cv bine, daca traeste in romania, daca mita e la orice pas , mici, bere, zahar,ulei bani etc.mint pe fata fara scrupule, si bn zici sare in ochi romanului se face ca nu vede, dar se chinuie mai mult decat se bucura de acel moment , nu se gandeste pt mai mult de atat ,suntem in uniunea europana o tara mult prea bogata fata de alte tari dar oamenii din ea sunt ca vulpile, e mai rau decat doar pt ei.
Lica
12 Jun 2012 10:20
Multumiri ceror care au fost la vot, multumiri speciale si aprecierile mele celor care au votat cum trebuia chiar daca nu a iesit asa cum ne doream.Ma bucur totusi ca in comuna noastra sunt peste 500 de oameni care au dorit o administratie locala noua si dezinteresata politic.Capul sus, viata merge inainte si noi odata cu ea pentru binele comunei!!!
FELICITARI!!!
12 Jun 2012 09:49
Incep aici prin a felicita pe domnul Savu,a stiut exact ca in aceasta comuna predomina cetatenii dispusi sa ia mita electorala,oamenii care pot fi usor amagiti cu iluzii,oamenii care nu vad adevarul chiar daca acesta le intra in ochi.
Da, felicitari inca o data pentru ca a adunat in jurul sau oameni care stiu sa intimideze,sa minta,sa promita.Nu a beneficiat de un sprijin mediatic foarte mare in aceasta campanie,pentru ca stafful sau de campanie nu este capabil sa exprime idei clare,coerente idei care sa ajute aceasta comuna sa se dezvolte.
Tin sa felicit oamenii care au savurat micii electorali si berea insa le reamintesc ca gustul acestora a disparut deja,in continuare le v-a ramane doar gustul amar al altor 4 ani de jafuri si extorcari de bani publici.
De asemenea ii felicit pe cei care si-au vandut votul pe bani putini,insa le reamintesc ca banii s-au intors deja in buzunarele celor care au sponsorizat campania,inca din seara alegerilor,iar aburii alcolului electoral s-au risipit, nu va mai ramane decat apa putina si clocita din conductele vechi ca istoria.
Felicitari si celor care au crezut si mai cred inca in mirajul posturilor fantoma din Primaria Sandra, dar si acestora le reamintesc ca acestea sunt ocupate de mult de cateii de pripas de la curtea domnului Savu.
Buldo-excavatorul cu 7 locuri din pacate nu v-a veni pentru ca ar lovi in interesele altui sustinator de ultim moment,care are afaceri in domeniu.
Felicitari si celor care au aruncat in fata un om cu o imagine buna, sperand ca vor participa din nou la rosul ciolanului din primarie, ii felicit,au incercat, din pacate ciolanul a ramas in intregime al lor.
In schimb toata stima si consideratia pentru cei peste 500 de oameni care au crezut in sansa de pune comunitatea in randul comunitatilor prospere din judet.Din pacate domnilor aceasta sansa s-a risipt,iar peste 4 ani v-a fi tot mai greu de rasturna acest clan al intereselor.V-or deveni mai puternici mai bine organizati,manati de energia pe care le-o da posibilitatea imbogatirii pe bani publici,v-or fi mai aroganti deoarece stiu ca aceasta comuna are multi oameni care sunt dispusi sa se injoseasca.
Nu mai ramane decat speranta ca se vor devora din interior cand v-or observa ca unul are mai multe beneficii decat altul, si de aceea sper ca Iulian v-a continua sa le demaste matrapazlacurile chiar daca e obosit si dezamagit dupa 3 ani de lupta cu mafia.
V-om primi domnilor ce meritam, in urmatorii 4 ani:suturi in fund,ironii,aroganta si ignoranta.
Din pacate copiii nostri v-or fi nevoiti sa mearga la aceeasi scoala cu toalete infecte si pereti scorojiti,v-or trebui sa suporte aceleasi cadre didactice dezinteresate de procesul de invatamant,v-or trebui sa le suporte jignirile zilnice si v-or trebui sa-si indemne parintii sa aduca plocoane pentru o nota buna.
Anonim
12 Jun 2012 08:11
Geoana scrie pe ei !
Anonim
11 Jun 2012 21:32
Oare de ce ,ieri toti se bucurau numai Cosmin Mistrianu ,nu ?
De ce oare ?
 
Adrian ©