comuna sandra

Comentarii trimise de utilizatori

Comentarii, pagina 165 din 180
Click aici ca sa audaugi un comentariu
mai conteaza?num?
28 Aug 2012 19:57
RAI SUNT OAMENII IN ZIUA DE AZI' SE VEDE SI TIMPUL, CARE ESTE CU NOI IN TOATE ZILELE VIETII NOASTRE, NU MAI TINE CU NOI
KARDOSH
9 Jul 2012 20:58
la asa sat de prosti.... asa consilieri prosti ..... asa primar hot !
mai cristos gornistilor ; n-am dreptate , ia sa vedem
la bac nu stiu daca au fost mai mult de 1-2 admisi.
intr-un sat de petrolisti hoti ce dracu credeti ca se intampla. credeti ca s-au pocait si nu mai fura !
ducetiva dracu cu satu vostru de hoti si prosti . va las ca intru in schimb la cazan.
kardosh
Anonim
4 Jul 2012 20:19
si multe ''MILKA''
altul
4 Jul 2012 07:56
si in gradina zoologica v-a baga animale rare precum Nistor,Kojak.....
Guess Who?
3 Jul 2012 22:19
Eu am votat cu Savu , ca a promis ca baga metrou intre Sandra si Uihei , si a zis ca face gradina zoologica si ca face un canal sa ne plimbam cu vaporasele . dar cel mai mult a zis ca face un hotel de 7 stele la sandra , sa vina strainii sa ne viziteze si sa se minuneze de cat de prosti suntem noi
Anonim
27 Jun 2012 12:23
Dovada mai clara nici nu se poate cum ne fura pe fata ,acest chef ,ne arata CLAR cum fura din banii nostrii !!!!!!
Sunt ferm convins ca cel putin 400-500 milioane costa acest'' mare chef'',care o sa.i mai iasa pe ochi ,orice batalie ''castigata '' de Savu n.a fost niciodata castigata corect ,doar cu santaj ,mita ,imbarligaturi ,minciuni si dominare !Ce caracter josnic si jegos!Luciene nu e TOTUL Primaria ,in lumea aceasta!
un simplu cetatean
27 Jun 2012 12:12
SAVU LUCHIAN ,DE UNDE AI TU BANII SA DAI DE MANCAT SI DE BAUT LA TOT SATU ,MAH TIE NU TI.E FRICA DE DUMNEZEU ,FURI DE RUPI ,TOT DIN BANII NOSTRII ,NU TE MAI SATURI ,SAVULE DAR NU UITA IN VIATA TOTUL SE PLATESTE ,MAI DEVREME SAU MAI TARZIU!
Furati cu nesimtire incepand de la hartia si cerneala cu care ati facut invitatiile , RUSINE ,RUSINE ,RUSINE ,e strigator la cer cum va comportati !
Anonim
14 Jun 2012 20:10
Despre cei care erau in acelasi partid cu Iulian ... multi sunt de parere ca era intr-un anturaj politic fara valoare (ca sa zic asa), dar el a intrat in partidul DD care era deja format, nu poti intra asa intr-un partid deja format, si sa incepi sa schimbi toti membrii, cel putin nu fara sa iti faci dusmani; si nu ar fi nici corect. A mers inainte cu ce a fost.

Cred ca numai unul a fost schimbat din partid (din cauza unor prevederi legale din cate am intels) si ala a mers inainte cu Savu dupaia :)
altu din cei 500
14 Jun 2012 19:06
maa voi nu vedeti ca savu asta cat a stat in functie ca vice avea putere mare si atunci dapoi acu ca primar } si ? ce a realizat in toti anii astia? in schimb iulian cand a fost vice numai ce sa incalzit saracu sa faca ceva pt sandra si uihei si ce credeau consilierii ma asta imprastie cu banii in loc sai imparta sau socotit si lau dat afar nu vorbiti de oamenii care ia loat iulian asupra lui nu se compara cu oamenii lui savu implicit el eu am votat cum am crezut ca va fi mai bn pt sandra nu pentru stomacul meu care sa dureze cateva minute sau ore ca zile nare cum sandra si uihei au multe probleme de rezolvat si asta cred ca va mai dura sau poate niciodata mai rau
pt vasile
14 Jun 2012 00:29
atita timp cit ai votat savu ori ti s a promis una din functiile fantoma de la primarie sau esti angajat in primarie ori esti unul dintre cateii lui ori ai fost cumparat cu citiva mici si un strop de bere si atunci tu nu ai de unde sa ai constiinta deci nu mai vb de lucruri pe care nu le detii ........iar in ceea ce priveste faptul ca lucrurile scrise in informatorul deranjeaza dovedeste faptul ca sunt adevarate .....iar tu inainte de a arata cu degetul vezi ca esti prost crescut si needucat iar daca strigi tu hotul vezi ca nu esti negustor cinstit ...pentru ca unul care se da cinstit nu striga niciodata hotul
 
Adrian ©