comuna sandra

Comentarii trimise de utilizatori

Comentarii, pagina 157 din 180
Click aici ca sa audaugi un comentariu
POPORUL
28 Jan 2012 19:32
JOS D I C T A T U R A ,H O T I A si P R O S T I A , din primaria SANDRA !!!!! PRIMARIA NU.I A VOASTRA ,E A NOASTRA , A SANDRENILOR !!!
Afutuvaroaie
21 Jan 2012 20:50
1.Dorim sa aflam contractele de achizitii,prestari servicii si de concesionare aprobate de Savu si Mistreanu. Dorim sa aflam salariile lu Savu,Mistreanu si Paul ! E in interesul nostru, al tuturor, sa vedem cum lucreaza alesii nostri !
Admin
21 Jan 2012 03:50
Cateva comentarii au fost sterse "Nu adresati jigniri altor persoane."

Comentarii ne-constructive care au ca scop si continut doar jignirea unei sau mai multor persoane.

Am zis bine ?! :)
Vasile Sendreanu
19 Jan 2012 14:57
Sandore, sustii ca s-au facut si lucruri bune? Pai pentru salariile babane si comisioanele grase pe care le incaseaza, favoritii tai ar trebui sa faca mai multe pentru oameni. Tu te multumesti cu "s-au facut si lucruri bune", e treaba ta. Eu nu-s multumit! Si la felul cum se poarta clanul asta de mafioti, cred ca ar trebui dati jos! USL si PDL-aceeasi mizerie! Jos coruptia din Sandra!
SANDOR
10 Jan 2012 13:16
Voua , celor care nu stiti decat sa injurati si nu aveti macar bunul simt sa recunoasteti ca s-au facut si lucruri bune in Sandra:
-prezentati-va la vot si hotarati soarta comunei;
-intrebati alesii ce fac cu tuburile de beton care stau de aproape 2 ani la cofetarie;
-intrebati alesii cand vor reabilita alimentarea cu apa si cand vor intocmi planuri pentru canalizari;

-etc;
Degeaba barfiti si injurati-nu sunteti nici voi mai buni.
Boul Apis
8 Jan 2012 10:35
Oare la Sandra se intamplka asa ceva?

„Băieţii deştepţi“ din agricultură, furajaţi cu bani UE
Şeful Direcţiei Agricole şi pentru Dezvoltare Rurală Bacău, Ioan Chiriac, este primul pe lista şmecherilor care-şi împart subvenţiile europene pentru crescătorii de animale.
Şefi în agricultură, viceprimari, secretari din primării, oameni de afaceri, contabili, rude, apropiaţi ai edililor sau chiar interlopi din judeţul Bacău s-au transformat peste noapte în ciobani ca să primească subvenţii agricole de la Uniunea Europeană. Ei au profitat de faptul că, din 2009, UE a decis ca toate subvenţiile pentru întreţinerea imaşurilor să ajungă direct la fermierii autohtoni sau la asociaţiile agricole.


"Eu nu mă pricep la păşune şi islazuri. Tocmai de aceea am dat această sarcină în grija viceprimarului. Vorbiţi cu el!''
Gabriela Iacobescu primar Podu Turcului

"Fiecare face ce vrea cu aceşti bani! Poate să-i şi bea!''
Ion Melinte şeful APIA Bacău

SOLUŢIE RAPIDĂ

Subvenţionarea crescătorilor de animale care folosesc pentru păşunat izlazul comunal este cea mai uşoară metodă de a încasa fonduri europene pentru agricultură.

Deşi consilierii locali au făcut în numeroase rânduri solicitări către primar, nimeni nu a primit niciun răspuns. Surse neoficiale susţin că numai anul trecut asociaţia a încasat peste 100.000 de euro, fără să mişte măcar un pai.
Cu toate că în actele depuse la APIA pentru acordarea subvenţiei pentru păşune, asociaţia agricolă este administrată de bibliotecara Andrieş, într un proces verbal al unei şedinţe de Consiliu Local este notificată o intervenţie a primarului Gheorghe Balan. Acesta a afirmat că „fostul preşedinte al asociaţiei a decedat şi locul lui a fost luat de Claudiu Corman (patronul unei firme de construcţii care a făcut lucrări de renovare a şcolilor din comună - n.r.).


refuză să ofere vreun punct de vedere.

„Agricultorii pot face ce vor cu subvenţiile"

Ioan Melinte, directorul APIA Bacău, nu vede nicio neregulă în primirea şi cheltuirea fondurilor date de UE pentru agricultură în judeţul Bacău.
„Este treaba primăriilor cum îşi gestIoanează păşunile. Dacă dosarele sunt acceptate şi avizate de primari, atunci noi nu avem cum să nu le acceptăm. Noi facem doar teledetecţie din satelit pentru a măsura dacă sunt respectate suprafeţele din înscrisurile oficiale. Alte probleme nu ţin de noi", a explicat Ioan Melinte.
Anchetă premiată de Soros România
Această anchetă jurnalistică a fost premiată de Fundaţia Soros România în cadrul concursului „Jurnalism de investigaţie în folosul interesului public". Dintre cele 40 de proiecte înscrise, ancheta se numără printre cele 11 câştigătoare. Autorul, Olimpia Filip (foto), a debutat în presă în 1995 la „Monitorul de Bacău". În 1996 a devenit corespondent la „Tineretul Liber". În 2004 ajunge redactor la „Ziarul de Bacău", iar din 2007 este corespondent la „Evenimentul zilei". În perioada 2008-2010 este redactor-şef la „Observator de Bacău". Începând din primăvara anului 2010 şi până în prezent este angajată la „Adevărul" Bacău.

Raspunde »
anonim
30 Dec 2011 20:03
Tot ce se lauda ca or facut se duce pe apa sambetei uitativa cum arata caminul ,pavajul ,terenul de fotbal de l0a Uihei biblioteca nefolosita si altele
Carmelitta
29 Dec 2011 12:43
Oh...de unde stii ?... Din pacate, si la Luchian punctul forte e mustata...
Carmen Mister_clanu
29 Dec 2011 09:38
Imi place cand ai sclipiri de barbat adevarat ,prea de multe ori Cosmine te-am cosiderat ratat,prea de multe ori mi-am spus vai cu ce bou m-am maritat ,acum cand te vad sunt mandra ,esti un Bou ADEVARAT!
Arcasu
28 Dec 2011 14:11
Cosmin Mistreanu,te dai cocos cand esti in haita? Ai o problema cu identificarea adevaratilor inamici ! Gandeste-te bine, consatene, la ce-ti vorbesc ! Pana atunci, SUNT CU OCHII PE TINE !
 
Adrian ©